top of page

Forret + Hovedret                              179,-

Forret + Hovedret + Dessert          209,-

Forretter
.............................

79,-

Heading 1

madvarer

Antipasto misto

Vores udvalg af italienske specialiteter

Vitello Tonnato

Tynde skiver kogt kalvekød med kold tun/mayosauce og kapers

Gamberi gratinati

Gratinerede rejer med hvidvin, safran, hvidløg og persille

Carpaccio di bresola

Lufttørret okseinderlår marineret i citron og olivenolie, toppet med rucola og parmesan

Insalata caprese

Tomat salat med basilikum og mozzarella

Insalata verde

Rucola, agurk, cherrytomat, oliven og pesto

Kuvertbrød (49,-)

Med hjemmelavet pesto og oliventapanade

Almindelige pizzaer
............................

105,-

hovedret

1.    Skinke og ananas

2.    Pepperoni og oksekød

3.    Skinke, pepperoni og cocktailpølser

4.    Oksekød, løg og peberfrugt

5.    Skinke, oksekød og champignon

6.    Oksekød, bacon og gorgonzola

7.    Champignon, løg, peberfrugt og oliven

8.   Pepperoni, skinke og løg

9.   Oksekød og artiskokker

10.  Indbagt med spaghetti og kødsauce

 

Alle pizza (undtagen nr 10) kan laves med glutenfri bund (+45kr)

Klassiske pizzaer
..............................

115,-

A.   Rucola, friske tomater og pesto

B.    Champignon, artiskokker og rucola

C.    Fire oste (gouda, mozzarella, parmesan og gorgonzola

D.    Kartofler, feta, mozzarella, rucola, pesto og sort peber

E.    Salsiccia, champignon, basilikum og cherrytomater

F.    Parmaskinke, rucola og parmesan

G.   Ansjoser, kapers og oliven

H.   Bresaola, rucola og trøffelolie

I.     Ventricina, rucola og syltede auberginer

J.   Stegt ventricina, oksekød og peberfrugt

K.   Bresaola, champignon og artiskokker

L.   Stegt parmaskinke, champignon og friske tomater

Alle pizza (undtagen nr 10) kan laves med glutenfri bund (+45kr)

Pastaretter
.............................

115,-

20. Spaghetti bolognese

Den klassiske kødsauce og parmesan

 

21. Spaghetti carbonara

Pancetta, fløde, æg og parmesan

 

22. Spaghetti boscaiola

Salsiccia, cherrytomater, fløde, hvidløg, chili og pecorino

 

23. Spaghetti tartufata

Champignon, squash, trøffelolie, fløde og parmesan

 

24. Penne del diavolo

Kødsauce med fløde, chili, hvidløg, persille og parmesan

 

25. Penne dell’orto

Broccoli, løg og oliven i tomatsauce med chili, hvidløg og parmesan

 

26. Penne sbroccolate

Pancetta, broccoli, chili og hvidløg i flødesauce med pecorino

 

27. Penne al brandy

Parmaskinke og champignon flamberet i Vecchia Romagna, med tomat-flødesauce og parmesan

 

28. Penne rugantino

Oksekød, bacon, gorgonzola, med tomat-flødesauce og parmesan

 

29. Tortellini alla panna

Skinke og champignon i flødesauce med parmesan

 

30. Lasagna al forno

Den klassiske lasagna

Børneretter
............................

69,-

15. Pizza

Skinke og cocktailpølser

 

16. Spaghetti bolognese

Med den klassiske kødsauce

 

17. Lasagna

Dessert
.............................

45,-

Tiramisu

Italiens berømte dessert

 

Drikkevarer

Drikkevarer
.............................

Alm. sodavand  33cl                                            35

Pepsi, Pepsi Max, Faxe Kondi, Faxe Kondi Free,  Egekilde m. citrus

San Pellegrino 33cl                                             39

Citron eller appelsin

San Pellegrino Sparkling 0.5l                           35

Økologisk saft fra Adelhardt 27,5 cl               39

Hyldeblomst

Vand 0,5l                                                                 20

Øl

Ceres Top 4,6% 33cl                                                      39

Birra Morretti "Baffo D'Oro" -

Pale Lager - 33cl 4,8%                                                 49

Anarkist New England IPA - Citrahumle,

hyldeblomst, rabarber - 5,4% 0,5l                             59

Anarkist Bloody Weizen - Hvedeøl,

blodappelsin - 5,2% 0,5l                                                59

​​

Kronenbourg Blanc ALKOHOLFRI

0,0% 33cl                                                                           49

Rødvin                                                         

 

Husets PaoloLeo "Ecosistema" -

Negroamaro fra Salento (øko)                         55/ 199​

​​

Hvidvin                                 

Husets PaoloLeo "Ecosistema" -

Chardonnay fra Salento (øko)                            55/199​

Rosé                                  

Husets PaoloLeo "Ecosistema" -

Negroamaro Rosato fra Salento (øko)            55/199

frokost

Frokost menu
.............................

 

HVER DAG FRA 11-15

FORRETTER

Carpaccio di bresaola                                                              59

Vitello tonnato                                                                           59

ALMINDELIG PIZZA

Margherita                                                                                  59

Skinke og ananas                                                                     69

Pepperoni                                                                                   69

Peberfrugt og oliven                                                               69

KLASSISK PIZZA

Friske tomater og pesto                                                         79

Parmaskinke og rucolasalat                                                 79

Ventricina og rucolasalat                                                       79

PASTARETTER

Spagetti bolognese                                                                  79

Spagetti carbonara                                                                  79

SANDWICH

Div. varianter                                                                              69

DESSERT

Tiramisu                                                                                       35

Resten af menuen

Almindelig pizza                                                                        89

Klassisk pizza                                                                             99

Pastaretter                                                                                 99

  • Følg os på Facebook
  • Følg os på Instagram

© 2019 by Casa Mia ApS

bottom of page